Elva Elamusfestivalil on põnevate ettevõtetega esindatud ka Luunja vald!

Suurepäraseid maitseelamusi pakub näiteks Emajõe ääres legendaarses Luunja mõisakeldris asuv Kapteni Kelder

Loovlood pakub aga loodushoidlikke, arendavaid ja jätkusuutlikult toodetud mänge, värve, kooli- ja aiatarbeid nii väiksematele kui ka suurematele. Nemad võtavad kaasa ka lõbusad plastmassist ümbertöödeldud loomakujulised sõberkotid. Lastealal rõõmustatakse kõiki aga suurte mullidega.

Õdus Ojasilla mahetalu pakub imemaitsvaid värvilisi talutooteid, küpsetisi ja väekaid siirupeid. 

Luunja Kultuuri-ja Vabaajakeskus toob festivalile laulukoori Jõeõed, rahvatantsuseltsi Trambali, Mafalda ja Loreida ning noortealale õpilasmaleva noortebändi ja meisterdamisnurga. Laulukoori lustakas nimi „Jõeõed“ tähistab Luunjat, mis asub Suure Emajõe kaldal ja viitab ühtlasi meie emakeele ilule.

Rahvatantsurühma Trambali ühendab tantsurõõm, sõprus ja sportlikud ühised ettevõtmised. Tantsitakse Tartu-Maarja kihelkonna riietes nii pärimustantse, omaloomingut kui ka tänapäevaseid lavaseadeid. Elvas tantsitakse laupäeval peamiselt Lõuna-Eestist pärit pärimuslikke tantse. 

Mafalda ja Loreida on toredad vanaprouad Lõuna-Eestist, kes räägivad asjadest nii nagu on. Huumor, nali ja naer on garanteeritud!

Õpilasmalev töötab Luunjas kaheksandat suve ning lisaks kodukandi korrastamisele tuleb kokku ka malevabänd, kes astub üles noortelaval. Peale selle pakuvad Luunja valla noorsootöötajad koos malevlastega lastele-noortele erinevaid käelisi tegevusi ning mängida saab ka põnevat redelitennise mängu.

Lohkvas elav agronoom Roman koos oma muusikust sõbra Iljaga peab Võrumaal Veinimäe talu. Seal kasvatavad nad Eesti viinamarju, millest valmistavad head Eesti veini. Lisaks sellele toodavad nad Eesti õuntest head käsitöösiidrit. 

Kohtume juba sel laupäeval Elvas Elamusfestivalil!