Nõos näeb tähti eriti hästi just seetõttu, et Tartu Ülikooli observatooriumis Tõraveres tegeletakse just tähtedega. Nõos on tähti aga teisteski valdkondades ning paljusid neist on Elamusfestivali külalistel võimalik ka kohata.

Tähed on valgusallikad ning eriti eredalt särab nende hulgas Valguse festival, mida korraldatakse Nõo vallas sel aastal juba kuuendat korda. Elamusfestivalil saab teada, millal toimub seekordne Valguse festival ning mida põnevat festivalist sel aastal oodata.

Elamusfestivalil saab kohtuda loomeettevõtjatest tähtedega: erinäoliste käsitöötegijate ja väiketootjatega. KV Savikoda pakub müügiks imelisi maalähedase hõnguga savinõusid ja esemeid ning Eleri Visnapuu nobedad näpud on valmis meisterdanud mitmekesise valiku rahvariidevöösid. Mokkamööda OÜ pirukad on kindlasti kõigile mokka mööda ning kui pirukatest kõht täis, saab koduseks kokkamiseks kaasa osta Tartu Maavili OÜ hõrgutavaid tooteid rabarberisinepist pihlakasiirupini. Veinimaastiku kohalik täht on Järiste veinitalu, kelle juurest tasub otsida Eesti viinamarjadest valmistatud tooteid.

Kultuurivaldkonna tähed astuvad üles kultuurilaval, kindlasti naerutab festivalikülalisi stand-up komöödiaga Mikk Sügis ning põneva etteaste on valmis pannud teater Must JaAm.

Noored tähed säravad noortealal, kus lüüakse tantsu, mängitakse pilli ja pakutakse erinevaid töötube.

Nõos on ka sporditähti. Elamusfestivali rannaalal tutvustab oma tegevust Nõo Spordikool ning kõikidel soovijatel on võimalus uudistada, proovida ja miks mitte võtta ka sportliku treeningu eesmärgil osa erinevatest spordialadest. Kindlasti saab proovida sulgpalli, korvpalli ja rannatennist.

Nõo Spordikoolis toimuvatele pallimängu treeningutele lisaks tutvustab Nõo vallas tegutsev ALO Crew enda klubi tegevust ehk võitluskunste – peetakse näidistreeninguid ning kutsutakse huvilisi osa saama lühemast treeningust koos jõukohaste harjutustega. Nõo sporditähtedega on oodatud kohtuma kõik huvilised alates lastest kuni vanaemade-vanaisadeni. Osavõtjatele on üllatused!

Kohtumiseni tähesäras Nõo valla alal Elva Elamusfestivalil!