Nature Tours in Estonia tutvustab erinevaid seiklemise ja matkamise võimalusi. Talvel on võimalik matkata külmunud jõgedel-järvedel koerarakenditega, suvel kanuudega. Matku korraldatakse nii päikeseloojangul kui ka öösiti. Valikus on kas mõne tunnised lühimatkad või näiteks mitu päeva kestvad seiklused. Tegevusi looduses ja koos loodusega pakutakse ka lastele (lasteaia- ja kooligruppidele), keda ootavad põnevad õuesõppepäevad ja eriprogrammid Kelgukoerte Treeningkeskuses Ahunapalus, kus on kodu 30 Alaska Malamuudi tõugu kelgukoeral.

Põnevaid elamusi tutvustab ka Seiklus Kuubis, kellega igav juba ei hakka. Igapäevaselt tegeletakse erinevate seiklusmängudega nii sees kui ka väljas ning seda aastaringselt. Valmidus on hallata oma tegevustega nii suuremaid kui ka väiksemaid gruppe. Seiklused toimuvad just seal, kus klient soovib, piiriks vaid Teie kujutlusvõime.

Laias valikus käsitööna valminud mõnusaid riideid ja peakatteid nii lastele kui ka naistele tutvustab Helen Vestla. Olemas on ka rasedatele ning imetavatele emadele mõeldud riided.

Mõnusa kõhutäie eest hoolitseb Wägon. Toidukoht ratastel ehk food track pakub maheveiselihast valmistatud imemaitsvaid burgereid. Kõht täis Kastre moodi!