Juba homme, 5. juulil tutvustab oma ägedaid loomeettevõtteid ja huvitegevuse võimalusi Elva Elamusfestivali #tartumaine peakorraldaja Elva vald.

Mida 5. juulil näha saab?
Kella 13st 19ni saab elamusi põgenedes, nimelt on Elva põgenemistuba RoomEscape välja pannud oma põgenemistelgi.

13-16st saab paitada üht imepehmet ja armsat lammast, sest Põhjala Seebid & Vaibad, kes toodavad kitsepiima-ravimtaime käsitööseepe ning lambavillast vaipu, võtavad ühe oma asuka kaasa.

13st 16ni saab treida puulusikat, sest Hellenurme Veskimuuseum MTÜ korraldab puutööõpituba ning lisaks pakuvad nad omatehtud leiba maitsta.

Kella 16st 19ni saab maitsta erinevaid kasemahlu, mida on ettevõtel BirchLagoon vähemalt seitse erinevat maitset alates tatraõiemaitselisest lõpetades glögimaitselisega. Mahla saab ka kaasa osta.

Samuti müüb Pärna Pagar OÜ oma maitsvaid hõrgutisi.

11. juulil toimub Elva Kohvikutepäev 2020, mida ka Autovabaduse puiesteel tutvustame.

Samuti tutvustab Elva Seikluspark oma tegevusi.

Lisaks toimub tegevusi noortele, sest Elva Valla Noortevolikogu korraldab mänge ja töötube noortele. Võimalik on lahendada ristsõna, kus antakse välja ka auhindu; osa võtta pastaka meisterdamise töötoast ja loteriist ning lasta teha endale näomaalingut. Lisaks on nad üles seadnud lebo-ala ning meeleoluks laulab ja mängib ukulelel Gretten Gelis Vesso.

Spordiklubi BC Elva tutvustab oma tegevust ning nendega on kindlasti võimalik mängida tänavakorvpalli.

Lisaks Elva vallale tutvustavad Autovabaduse puiesteel ka teised Elva Elamusfestivalil osalevad vallad oma ägedaid loomeettevõtteid ja huvitegevuse võimalusi. Neid saab näha:
L, 11. juuli Nõo vald
P, 12. juuli Luunja vald
R, 17. juuli Tartu vald
P, 19. juuli Peipsiääre vald
L, 25. juuli Kambja vald
P, 26. juuli Kastre vald